.....................


Jag vill bara sova, längelängelänge, allraminst till jullovet.





(Men det skulle ju vara mer värt det om jag hade någon som ville sova tillsammans med mig...)


image75


Hemma bra men London bäst.



Vid midnatt mellan torsdag och fredag landade jag tillsammans med Kat, Kar, Emmet och ett British Airways-plan på Arlanda. Det var ganska sorgligt.

London var bäst! Visst har humöret inte varit ultrasuperfantastisktbäst precis exakt varenda sekund, men det samlade betyget för Londonresan är helt klart ÄLSK! Trots att Corbigoe Hotel luktade märkligt och man inte fick några handdukar och fötterna svullnade av allt promenerande och jag inte kunde bestämma vilken kinarestaurang vi skulle äta på och vi inte sov någonting.
För vi var på Victoria & Albert museum och såg The Art of Lee Miller och The Golden Age of Couture och vi drack litervis med kaffe på Starbucks och vi promenerade i Hyde Park och var på Pop Art PortraitsNational Portait Gallery och slapp allt vad plugg, familj och dryga människor heter och träffade världens finaste gubbe som sålde frimärken och vi drack mer kaffe på Starbucks och fotograferade och promenerade och åt pasta på en liten italiensk reastaurang och åt tonfisksallad från Marks and Spencer Foodhall och vi såg Control på finfinfinaste biografen Curzon och, framför allt, var med varandra!

Mina finfinfinfinfinfinfantastiska älsklingar, vad vi har haft det bra!
Pusspuss

P.S. Bilder kommer eventuellt senare.


RSS 2.0